06-42010534

WONINGONTRUIMING
AMERSFOORT 

Uw inboedel laten opruimen of een woning schoon en verkoopklaar opleveren? Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen en verhuizen van senioren

ERVAREN

Woningontruiming Amersfoort

Woningontruiming Het Gooi is een ervaren ontruimingsbedrijf voor woningontruiming in Amersfoort e.o. Onze dienstverlening bestaat uit enkel boedelruiming, zolder- of garageruiming tot het totaal leegruimen van woningen en bedrijfspanden. Tot onze dienstverlening behoren: 

 

  • Gedeeltelijke of totale woningontruiming Amersfoort
  • Spoedontruimingen
  • Gerechtelijke ontruimingen
  • Woningruiming na een overlijden
  • Boedelruiming
  • Begeleiden en uitvoeren van verhuizingen naar zorginstellingen
  • Tijdelijke boedelopslag
  • Het verhuur- /verkoopklaar opleveren van panden
  • Administratieve- / postverhuisservice

ERVAREN

Begeleiden en uitvoeren van verhuizingen naar zorginstellingen

Onze jarenlange ervaring in de zorg heeft ertoe geleid dat we ons hebben gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van boedelruiming, woningontruiming en het verhuizen van senioren die de vertrouwde thuissituatie verwisselen voor een nieuw thuis in een rust- over verzorgingstehuis. Speciale aandacht is er ook voor de verhuizing van dementerende ouderen. Voor hen kan veranderen van woonomgeving erg beangstigend en een lastige periode zijn.

Zoekt u een bedrijf voor woningontruiming Amersfoort en zijn er speciale behoeften of wensen? Praat er dan eens met ons over. Binnen ons vakgebied kennen we de behoeftes en oplossingen op het gebied van boedel- en woningontruiming wanneer het besluit genomen is te verhuizen naar een verzorgings- of verpleeghuis.

Woningontruiming.nl
Bel: 06-42010534

COMPLEET

Woningruiming na een overlijden

Bent u in het bezit gekomen van een woning uit erving en ziet u op tegen de boedel- of woningontruiming? Wij helpen bij woningontruiming na een overlijden met een passende dienstverlening. Wanneer u zelf een keus uit de inboedel gemaakt heeft komen wij om de rest op te halen. We halen de woning volledig leeg, inclusief stoffering en zorgen voor een keurig nette oplevering. Een tijdelijke boedelopslag kunnen wij voor u verzorgen.

PERSOONLIJK

Aanvraag woningontruiming Amersfoort

Wij werken regionaal in en rondom Amersfoort voor particulieren, bedrijven, pandeigenaren en gerechtsdeurwaarders. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met een maatwerk dienstverlening die gericht is op ontzorgen. Wij kunnen zorgdragen voor boedelruiming alleen, maar ook voor totale ontruiming tot een bezemschone oplevering. Ons team zorgt voor de eindschoonmaak en voert kleine reparaties uit. Zijn we vertrokken dan is de woning verhuur- of verkoopklaar. 

Woningontruiming.nl
Bel: 06-42010534

Woningontruiming Het Gooi en omgeving

Vraag vrijblijvend offerte aan

CONTACT

Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf voor boedel- en woningontruiming in Amersfoort en omgeving?

Vraag dan vrijblijvend meer informatie of een offerte aan. Ook kunt u direct contact met ons opnemen via het online contactformulier of telefonisch via  06-42010534.

Wij helpen u graag bij het ontruimen van uw woning.

 

Bereikbaarheid

 

Wij zijn dagelijks bereikbaar van
08.00 tot 22.00 uur.

Woningontruiming Het Gooi

Binnendelta 15H, 1261 WZ

Blaricum

06-42010534

info@woningontruiming-hetgooi.nl

KvK: 66094836

Btw: NL170381171B01

Contactformulier

[contact-form-7 id="501" title="Contactformulier 1"]