06-42010534

WONINGONTRUIMING
BAARN 

Uw inboedel laten opruimen of een woning schoon en verkoopklaar opleveren? Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen en verhuizen van senioren

ERVAREN

Woningontruiming Baarn

Bent u voor woningontruiming Baarn op zoek naar een professioneel bedrijf voor boedelruiming of woningontruiming? Woningontruiming Het Gooi biedt u een eersteklas opruimservice, gestoeld op betrouwbaarheid, flexibiliteit, transparantie en het bieden van eerlijke prijzen.

Wij werken voor particulieren, bedrijven, gemeenten, pandeigenaren en gerechtsdeurwaarders. Onze dienstverlening is een maatwerk dienstverlening met als doel het (snel) ontzorgen bij boedel- en woningruiming. Schakel Woningontruiming Het Gooi in wanneer u een bedrijf zoekt voor: 

  • Het begeleiden en uitvoeren van verhuizingen naar zorginstellingen
  • Gedeeltelijke of totale woningontruiming Baarn
  • Spoedontruimingen
  • Gerechtelijke ontruimingen
  • Tijdelijke boedelopslag
  • Het leegruimen en verhuur- /verkoopklaar opleveren van panden

Full service woningontruiming Baarn van offerte tot sleuteloverdracht

RESPECTVOL

Onze specialisatie; seniorenverhuizingen

Wij van Woningontruiming het Gooi, maar ook veel van onze medewerkers, hebben een achtergrond in de zorg. Het willen ontzorgen zit ons in het bloed. Dit heeft onder andere geleid tot onze expertise op het gebied van seniorenverhuizingen.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het begeleiden en ontzorgen van dementerenden en hun familie bij verhuizing naar een zorginstelling. Op respectvolle wijze en met tijd voor vragen en emoties ondersteunen wij het mentale, het fysieke en indien gewenst het administratieve verhuisproces.

Woningontruiming.nl
Bel: 06-42010534

COMPLEET

Maatwerk woningontruimingen

De aanleiding tot woningontruiming is divers. Vaak gaat het om een verhuizing, soms om emigratie of het leeghalen van een bedrijfspand, en heel soms om een gedwongen uitzetting. Ook verzorgen wij woningontruiming van panden die na erving leeggehaald dienen te worden. (Woningontruiming na overlijden). 

Voor elk type woningontruiming in Baarn en omgeven zijn wij een ervaren organisatie dat haar cliënten met een treffende aanpak de juiste ondersteuning biedt. Dit doen we met het leveren van maatwerk.

 

TOTAAL

LEEG EN SCHOON OPLEVEREN

Kiest u voor onze full service woningontruiming dan wordt het pand volledig leeggehaald, inclusief stoffering, gordijnrails, enz. Ons schoonmaak- en klusteam zorgt voor een schone oplevering en het uitvoeren van kleine herstelwerkzaamheden die nodig zijn voor een verkoop- of verhuurbare oplevering.

Wilt u graag dat wij de meubels op hun plaats zetten in de nieuwe woning? Wij helpen graag. Ook kunnen we zorgdragen voor tijdelijke boedelopslag en een administratieve verhuisservice verzorgen. In dat geval ontvangen betreffende organisaties via ons de eindstand van gas/water en elektra en worden uw zakelijke contacten op de hoogte gebracht van de verhuizing.

Dementie en verhuizen

Speciale aandacht is er voor het begeleiding van verhuizingen van dementerende ouderen. Voor hen kan verandering erg beangstigend zijn.

Zoekt u een bedrijf voor woningontruiming Hilversum en zijn er speciale behoeften of wensen? Praat er dan eens met ons over. Wij zijn zeer ervaren en kennen binnen ons vakgebied de behoeftes en mogelijke oplossingen wanneer de tijd gekomen is dat iemand moet verhuizen naar een verzorgings- of verpleeghuis.

Woningontruiming.nl
Bel: 06-42010534

Woningontruiming Het Gooi en omgeving

Vraag vrijblijvend offerte aan

CONTACT

Contact en informatie 
Zoekt u een betrouwbaar, gespecialiseerd bedrijf voor woningontruiming in Baarn of omgeving?

Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek en/of een vrijblijvende opname.

Via dit formulier vraagt u informatie of een offerte aan. Ook kunt u direct contact met ons op nemen via het online contactformulier of telefonisch via 06-42010534.

Bereikbaarheid

 

Wij zijn dagelijks bereikbaar van
08.00 tot 22.00 uur.

Woningontruiming Het Gooi

Binnendelta 15H, 1261 WZ

Blaricum

06-42010534

info@woningontruiming-hetgooi.nl

KvK: 66094836

Btw: NL170381171B01

Contactformulier