06-42010534

WONINGONTRUIMING BLARICUM 

Uw inboedel laten opruimen of een woning schoon en verkoopklaar opleveren? Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen en verhuizen van senioren

ERVAREN

Woningontruiming Blaricum

Woningontruiming Het Gooi zorgt op een zorgvuldige en betrouwbare manier voor alle type boedel- en woningruimingen. We zijn gespecialiseerd is het begeleiden en verzorgen van verhuizingen naar zorginstellingen.

Ook in Blaricum kunt u rekenen op de maatwerk dienstverlening van Woningontruiming Het Gooi. Voor woningontruiming Blaricum zijn wij hét ervaren ontruimingsbedrijf voor het zorgvuldig uitvoeren van:

 

  • Woningontruiming Blaricum bij verhuizing
  • Woningontruiming Blaricum na een overlijden
  • Spoedontruimingen
  • Gerechtelijke ontruimingen
  • Bedrijfsontruimingen
  • Verhuizingen naar zorginstellingen
  • Verhuur- /verkoopklaar opleveren van panden

PROFESSIONEEL

Maatwerk bij woningontruiming

Woningontruiming is een breed begrip waartoe o.a. het gedeelte ontruimen van woningen, totaal ontruiming, boedelruiming en hulp bij seniorenverhuizingen behoren.

Daarnaast bieden wij extra diensten aan. We kunnen zorgdragen voor kleine reparaties aan de woning die nodig zijn voor een schone oplevering, tijdelijke boedelopslag regelen, de postverhuisservice en sleuteloverdracht verzorgen en we bieden aanhangerverhuur aan.

Hoe u uw maatwerk woningontruiming Blaricum ook wilt samenstellen, u mag reken op betrouwbaarheid, professionaliteit, transparantie en een zorgzame, respectvolle inzet.

Woningontruiming.nl
Bel: 06-42010534

ERVAREN

Onze cliënten

Wij zijn een ervaren ontruimingsbedrijf. Veel van onze medewerkers hebben een achtergrond in de zorg. Hierin ligt de oorsprong van onze specialisatie in het begeleiden en uitvoeren woningontruiming voor mensen die een nieuw thuis vinden binnen een rusthuis of zorginstelling.

Tot onze cliënten behoren ook particulieren die gaan verhuizen of emigreren, gemeenten, pandeigenaren en gerechtsdeurwaarders. Dankzij onze maatwerkoplossingen zijn we goed in staat efficiënt en flexibel in te spelen op behoeften die op het gebied van boedelruiming, woningruiming en seniorenverhuizingen bij onze cliënten leven.

PERSOONLIJK

Het traject

Bij elke woningontruiming die wij verzorgen stellen we onszelf als doel het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Het vertrekpunt is het in kaart brengen van de huidige situatie, de klantwensen en een inventarisatie van de woning en boedel. Vandaaruit stellen we een plan op naar het einddoel, in de meeste gevallen een bezemschone oplevering van het pand.

Boedel en woningontruimingen worden door ons respectvol uitgevoerd met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. We zetten de inboedel niet op straat te kijk, maar zorgen ervoor dat deze direct netjes in onze vrachtwagen verdwijnen. Waardevolle restboedel kunnen wij voor u verkopen. Boedel zonder waarde, maar ook woningstoffering wordt door ons netjes afgevoerd. Wij hanteren een transparante handelswijze en u behoudt te allen tijde zelf de regie.

Al onze medewerkers zijn bekend met werken in de zorg en voeren hun werk op een rustige en respectvolle manier uit. Er is tijd voor een luisterend oor en het geven van advies. Als cliënt behoudt u daarbij te allen tijde de regie. U kunt erop vertrouwen dat wij onze dienstverlening uitvoeren met veel respect voor de betrokkenen en hun bezittingen.

Gespecialiseerd in seniorenverhuizingen

Vanuit de vertrouwde omgeving verhuizen naar een nieuwe woning is niet altijd een eenvoudige beslissing. Het kan een traject zijn waar tegenop gezien wordt. Kleiner wonen bijvoorbeeld naar een appartement, aanleunwoning of verzorgingshuis houdt immers in dat er een selectie gemaakt moet worden welke spullen meegaan en welke niet. Wellicht staat de zolder, kelder of garage vol spullen en weet u niet wie u kan helpen dit op te ruimen. Of misschien maakt u zich zorgen over hoe u de woning schoon opgeleverd krijgt.

Woningontruiming Het Gooi is gespecialiseerd in seniorenverhuizingen en in het begeleiden en uitvoeren van verhuizingen van dementerenden naar een zorgomgeving. Op een respectvolle en behulpzame manier vervullen wij een adviserende rol, pakken in, zorgen voor de daadwerkelijke verhuizing en kunnen helpen met uitpakken en inrichten. De achtergebleven woning maken we netjes schoon voor oplevering. Daarnaast kunnen we de postservice en sleuteloverdracht verzorgen en de eindstanden van gas, elektra en water doorgeven.

Woningontruiming.nl
Bel: 06-42010534

Woningontruiming Het Gooi en omgeving

Vraag vrijblijvend offerte aan

CONTACT

Zijn wij uw bedrijf voor woningontruiming in Blaricum of omgeving?

Vraag dan vrijblijvend om meer informatie of om een vrijblijvende offerte.

Ook kunt u direct contact met ons opnemen via het online contactformulier of telefonisch via 06-42010534.

Bereikbaarheid

 

Wij zijn dagelijks bereikbaar van
08.00 tot 22.00 uur.

Woningontruiming Het Gooi

Binnendelta 15H, 1261 WZ

Blaricum

06-42010534

info@woningontruiming-hetgooi.nl

KvK: 66094836

Btw: NL170381171B01

Contactformulier