06-42010534

WONINGONTRUIMING
EEMNES 

Uw inboedel laten opruimen of een woning schoon en verkoopklaar opleveren? Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen en verhuizen van senioren

ERVAREN

Woningontruiming Eemnes

Voor woningontruiming Eemnes is Woningontruiming Het Gooi een professioneel bedrijf met een ruime ervaring in boedelruiming en woningontruiming.

Tot onze cliënten behoren particulieren, bedrijven, gemeenten, pandeigenaren en gerechtsdeurwaarders die allemaal één ding gemeen hebben; zij wensen ontzorgt te worden met een uitstekende dienstverlening op het gebied van woningontruiming en boedelruiming.

Wij helpen met een full service dienstverlening waarbinnen betrouwbaarheid, flexibiliteit en transparantie een vanzelfsprekende rol spelen. Wij zijn daarom hét bedrijf voor woningontruiming Eemnes voor: 

  • Het begeleiden en uitvoeren van verhuizingen naar zorginstellingen
  • Gedeeltelijke of totale woningontruiming Eemnes
  • Woningontruiming na een overlijden
  • Spoedontruimingen
  • Gerechtelijke ontruimingen
  • Tijdelijke boedelopslag
  • Het leegruimen en verhuur- /verkoopklaar opleveren van panden

ERVAREN

Verhuizen naar een zorginstelling of aanleunwoning

Hoewel we inzetbaar zijn voor alle type woningontruimingen zijn we gespecialiseerd in seniorenverhuizingen en het begeleiden en verzorgen van boedelruiming rondom het verhuizen naar een zorginstelling of aanleunwoning.

Wat maakt deze boedelruimingen anders? Niet de woningruiming zelf, maar het begeleiden van ouderen of dementerenden en hun naasten. Woningontruiming het Gooi heeft een achtergrond in de zorg en ook veel van onze medewerkers zit ‘de zorg’ in het bloed. Door op de werkvloer gestaan te hebben begrijpen we als geen ander de specifieke behoeften van mensen die naar een zorginstelling op aanleunwoning verhuizen.

Afscheid nemen van de vertrouwde omgeving en spullen kan lastig en soms zelfs verwarrend zijn. Op respectvolle wijze, met inzet van ervaring en met tijd voor vragen en emoties kunnen wij voor deze specifieke doelgroep het totale verhuisproces verzorgen.

Woningontruiming.nl
Bel: 06-42010534

COMPLEET

Maatwerk woningontruiming

Voor elk type woningontruiming in Eemnes en omgeving zijn wij een ervaren organisatie die haar cliënten met een treffende aanpak de juiste ondersteuning biedt. Dit doen we met het leveren van maatwerk. Kiest u voor onze full service dan wordt het pand volledig leeggehaald.

Ons schoonmaak- en klusteam zet de puntjes op de i voor een schone oplevering. Boorgaten worden netjes aangesmeerd en ook kleine reparatiewerken kunnen we voor u uitvoeren. Wanneer wij vertrekken is de woning klaar voor nieuwe verhuur of verkoop.

Wilt u graag dat wij de meubels op hun plaats zetten in de nieuwe woning? Ook daarbij helpen wij graag. Ook kunnen we zorgdragen voor tijdelijke boedelopslag en een administratieve verhuisservice verzorgen. In dat geval ontvangen betreffende organisaties via ons de eindstand van gas/water en elektra en worden uw zakelijke contacten op de hoogte gebracht van uw verhuizing.

PERSOONLIJK

Seniorenverhuizingen en verhuizingen naar een zorginstelling

Een van onze specialisaties is het begeleiden en uitvoeren van seniorenverhuizingen en het begeleiden van verhuizingen van ouderen naar een zorginstelling. Onze primaire taak is het bieden van praktische ondersteuning. Hiermee nemen we niet alleen de fysiek zware taken uit handen, maar we helpen desgewenst ook met het uitzoeken van spullen.

Al onze medewerkers zijn bekend met werken in de zorg en voeren hun werk op een rustige en respectvolle manier uit. Er is tijd voor een luisterend oor en het geven van advies. Als cliënt behoudt u daarbij te allen tijde de regie. U kunt erop vertrouwen dat wij onze dienstverlening uitvoeren met veel respect voor de betrokkenen en hun bezittingen.

Dementie en verhuizen

Speciale aandacht is er voor het begeleiding van verhuizingen van dementerende ouderen. Voor hen kan verandering erg beangstigend zijn.

Zoekt u een bedrijf voor woningontruiming Hilversum en zijn er speciale behoeften of wensen? Praat er dan eens met ons over. Wij zijn zeer ervaren en kennen binnen ons vakgebied de behoeftes en mogelijke oplossingen wanneer de tijd gekomen is dat iemand moet verhuizen naar een verzorgings- of verpleeghuis.

Woningontruiming.nl
Bel: 06-42010534

Woningontruiming Het Gooi en omgeving

Vraag vrijblijvend offerte aan

CONTACT

Uw partner voor woningontruiming in Hilversum
Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw woning ontruimt in Hilversum of omgeving?

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden of vraag vrijblijvend offerte aan.

Ook kunt u direct contact met ons opnemen via het online contactformulier of telefonisch via 06-42010534.

Wij zijn u graag van dienst.

Bereikbaarheid

 

Wij zijn dagelijks bereikbaar van
08.00 tot 22.00 uur.

Woningontruiming Het Gooi

Binnendelta 15H, 1261 WZ

Blaricum

06-42010534

info@woningontruiming-hetgooi.nl

KvK: 66094836

Btw: NL170381171B01

Contactformulier