06-42010534

WONINGONTRUIMING
HILVERSUM 

Uw inboedel laten opruimen of een woning schoon en verkoopklaar opleveren? Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen en verhuizen van senioren

ERVAREN

Woningontruiming Het Gooi

U gaat verhuizen naar een kleinere woning, en vraagt zich af wie u helpt bij het opruimen van de zolder, kelder of garage en het leeghalen van de woning?

U staat voor de taak om een oudere te begeleiden met de verhuizing naar een verzorgingstehuis? U heeft een huis geërfd dat geruimd moet worden? U bent verhuurder of gerechtsdeurwaarder en belast met een gedwongen woningontruiming in Hilversum? Woningontruiming kent veel gezichten.

Gelukkig is er voor woningontruiming Hilversum een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf dat zich precies naar uw wensen weet te voegen. Met onze maatwerk dienstverlening, gecombineerd met een jarenlange ervaring, bent u ervan verzekerd dat het ontruimen van de woning snel, secuur en volledig naar wens verloopt. 

Voor woningontruiming Hilversum kunt u ons inschakelen voor: 

  • Het ontruimen van woningen bij verhuizing naar een zorginstellingen
  • Boedelruiming of totale woningontruiming tot schone oplevering
  • Spoedontruimingen
  • Gerechtelijke ontruimingen
  • Bedrijfs ontruimingen
  • Tijdelijke boedelopslag
  • Administratieve- / postverhuisservice

VERTROUWEN

Op Woningontruiming Het Gooi kunt u vertrouwen

Boedelruiming en woningontruiming komt praktisch gezien neer op spullen selecteren en opruimen. Achter de reden van boedelruiming en woningontruiming spelen echter menselijke emoties. Het is daarom belangrijk dat u op het ontruimingsbedrijf van uw keus kunt vertrouwen.

Woningontruiming Het Gooi werkt respectvol en betrouwbaar. We hebben veel ervaringen in alle mogelijke soorten boedelruimingen en woningontruimingen. We weten perfect in te spelen op de situatie en aan te sluiten op de wensen van onze cliënten.

Woningontruiming.nl
Bel: 06-42010534

COMPLEET

Geregeld van A tot Z

Onze dienstverlening op het gebied van woning- en boedelruiming bestaat uit verschillende activiteiten die volgens een maatwerkprincipe samengesteld kunnen worden.

Het volledige dienstenpakket bestaat uit informeren en begeleiden, het selecteren van spullen, inpakken en labelen, een verhuisservice- indien gewenst inclusief het inrichten van de nieuwe woning, afvoeren van afval en overbodige boedel, tijdelijke boedelopslag, kleine reparaties voor een verkoop- of verhuurklare oplevering en het verzorgen van ondersteunende en administratieve taken als een postverhuisservice, het doorgeven van meterstanden en sleuteloverdracht.

PERSOONLIJK

Seniorenverhuizingen en verhuizingen naar een zorginstelling

Een van onze specialisaties is het begeleiden en uitvoeren van seniorenverhuizingen en het begeleiden van verhuizingen van ouderen naar een zorginstelling. Onze primaire taak is het bieden van praktische ondersteuning. Hiermee nemen we niet alleen de fysiek zware taken uit handen, maar we helpen desgewenst ook met het uitzoeken van spullen.

Al onze medewerkers zijn bekend met werken in de zorg en voeren hun werk op een rustige en respectvolle manier uit. Er is tijd voor een luisterend oor en het geven van advies. Als cliënt behoudt u daarbij te allen tijde de regie. U kunt erop vertrouwen dat wij onze dienstverlening uitvoeren met veel respect voor de betrokkenen en hun bezittingen.

Dementie en verhuizen

Speciale aandacht is er voor het begeleiding van verhuizingen van dementerende ouderen. Voor hen kan verandering erg beangstigend zijn.

Zoekt u een bedrijf voor woningontruiming Hilversum en zijn er speciale behoeften of wensen? Praat er dan eens met ons over. Wij zijn zeer ervaren en kennen binnen ons vakgebied de behoeftes en mogelijke oplossingen wanneer de tijd gekomen is dat iemand moet verhuizen naar een verzorgings- of verpleeghuis.

Woningontruiming.nl
Bel: 06-42010534

Woningontruiming Het Gooi en omgeving

Vraag vrijblijvend offerte aan

CONTACT

Uw partner voor woningontruiming in Hilversum
Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw woning ontruimt in Hilversum of omgeving?

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden of vraag vrijblijvend offerte aan.

Ook kunt u direct contact met ons opnemen via het online contactformulier of telefonisch via 06-42010534.

Wij zijn u graag van dienst.

Bereikbaarheid

 

Wij zijn dagelijks bereikbaar van
08.00 tot 22.00 uur.

Woningontruiming Het Gooi

Binnendelta 15H, 1261 WZ

Blaricum

06-42010534

info@woningontruiming-hetgooi.nl

KvK: 66094836

Btw: NL170381171B01

Contactformulier