06-42010534

WONINGONTRUIMING
HUIZEN 

Uw inboedel laten opruimen of een woning schoon en verkoopklaar opleveren? Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen en verhuizen van senioren

ERVAREN

Woningontruiming Huizen

Wilt u een professioneel bedrijf inhuren voor woningontruiming in Huizen of omgeving?

Woningontruiming Het Gooi is een ervaren, betrouwbaar bedrijf dat woningontruimingen verzorgt voor particulieren, pandeigenaren, bedrijven, gemeenten en gerechtsdeurwaarders. Onze maatwerk dienstverlening voorziet in enkel boedelruiming, maar ook in het compleet leeghalen van de woning inclusief het verwijderen van stoffering en het uitvoeren van kleine herstelwerkzaamheden t.bv. een bezemschone oplevering. 

Schakel Woningontruiming Het Gooi in wanneer u een betrouwbaar en ervaren bedrijf zoekt voor: 

  • Het begeleiden en uitvoeren van verhuizingen naar zorginstellingen
  • Gedeeltelijke of totale woningontruiming Huizen
  • Spoedontruimingen
  • Gerechtelijke ontruimingen
  • Tijdelijke boedelopslag
  • Het leegruimen en verhuur- /verkoopklaar opleveren van panden
  • Een Full service woningontruiming Huizen van offerte tot sleuteloverdracht

VERTROUWEN

Ontruimen en verhuizen met speciale zorg

Onze ontruimservice beperkt zich niet tot woningontruiming alleen. Een van onze specialisaties is het begeleiden en uitvoeren van de woningontruiming en de verhuizing van cliënten die verhuizen naar een aanleunwoning, zorginstelling of rusthuis.

Bijna al onze medewerkers hebben een achtergrond in de zorg. Zij kennen van dichtbij de specifieke behoeften die bij het verhuizen naar een zorginstelling komen kijken. Op een respectvolle en behulpzame manier, met veel oog voor het menselijk aspect, helpen wij bij het selecteren en opruimen van de inboedel, het inpakken en labelen van de verhuisdozen en zorgen we ervoor dat alle gekozen spullen netjes in de nieuwe woning komen te staan.

Woningontruiming.nl
Bel: 06-42010534

PERSOONLIJK

Hulp bij dementerenden verhuizen

Gaan dementerenden verhuizen, dan speelt zorgvuldigheid een zeer grote rol. Voor deze mensen is wennen aan een nieuwe omgeving erg zwaar. Door de inrichting van de oude woning te kopiëren wordt het proces van wennen vereenvoudigd.

Wilt u binnenkort een woning laten ontruimen in Huizen en zijn er specifieke behoeften rondom zorg en zorgvuldigheid? Praat dan eens met onze experts. U kunt vertrouwen op onze betrouwbaarheid en deskundigheid.

ERVAREN

Woningruiming na een overlijden

Staat u voor de taak een woning te ontruimen na het overlijden van een familielid of dierbare? We begrijpen dat dit voor nabestaanden een zware taak kan zijn. Bij woningontruiming na overlijden kunnen wij de complete woningruiming van u overnemen. Vanaf het moment dat uzelf een selectie uit de boedel heeft gemaakt kunnen wij het opruimen en ontruimen van u overnemen.

Wij zorgen daarna voor een snelle en keurige oplevering zodat de woning klaar is voor verkoop of u de sleuteloverdracht met de verhuurder kunt regelen. Indien gewenst kunnen wij deze sleuteloverdracht, evenals het doorgeven van meterstanden en ander administratieve taken van u overnemen.

Wij maken uw vertrouwen waar

Wanneer u gebruik wilt maken van onze diensten komen wij langs op de locatie voor een kennismaking en opname. We bespreken de wensen en maken een inschatting van de duur van de werkzaamheden. Het hierop gebaseerde plan van aanpak en de offerte is vrijblijvend.

Een hoge klanttevredenheid is ons veel waard. Gaan we voor u aan de slag, dan mag u rekenen op onze betrouwbaarheid en ervaring. Er wordt discreet met gegevens en spullen omgaan en netjes gewerkt. Wij zetten geen spullen te kijk op de stoep, maar plaatsen deze direct in onze vrachtwagen. Als u afstand wilt doen van (een gedeelte van) de inboedel, zullen wij deze in opslag plaatsen. Via een toestemmingsformulier kunt u aangeven bij welke organisatie wij de boedel afgeven. Boedel zonder waarde wordt netjes afgevoerd bij de milieustraat.

Woningontruiming.nl
Bel: 06-42010534

Woningontruiming Het Gooi en omgeving

Vraag vrijblijvend offerte aan

CONTACT

Bent u op zoek naar een bedrijf dat netjes, snel en betrouwbaar woningen ontruimt in Huizen of omgeving?

Vraag dan vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.

Ook kunt u direct contact met ons opnemen via het online contactformulier of telefonisch via 06-42010534.

Wij horen graag van u.

Bereikbaarheid

 

Wij zijn dagelijks bereikbaar van
08.00 tot 22.00 uur.

Woningontruiming Het Gooi

Binnendelta 15H, 1261 WZ

Blaricum

06-42010534

info@woningontruiming-hetgooi.nl

KvK: 66094836

Btw: NL170381171B01

Contactformulier