06-42010534

WONINGONTRUIMING
LAREN 

Uw inboedel laten opruimen of een woning schoon en verkoopklaar opleveren? Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen en verhuizen van senioren

ERVAREN

Woningontruiming Het Gooi

Zoekt u een ervaren bedrijf voor woningontruiming in Laren dat snel woningen ontruimt en deze bezemschoon oplevert? Of zoekt u een specialist in boedel- en woningruiming wanneer speciale zorg gewenst is? In beide gevallen belt u met Woningontruiming Het Gooi.

Op efficiënte en respectvolle wijze dragen wij zorg voor boedelruiming en woningontruiming. Wanneer dit snel moet gebeuren, maar ook wanneer er zorgzaamheid gewenst is, zoals bij een seniorenverhuizing of bij een verhuizing van zorgbehoevenden of dementerenden naar een rust- of verzorgingshuis. Wij zijn hét bedrijf voor Laren en omgeving wanneer maatwerk, ervaring, betrouwbaarheid, flexibiliteit en transparantie een rol spelen bij de boedel- of woningruiming. 

Tot onze dienstverlening behoren: 

  • Begeleiden en uitvoeren van verhuizingen naar zorginstellingen
  • Gedeeltelijke of totale woningontruiming Laren
  • Spoedontruimingen
  • Gerechtelijke ontruimingen
  • Tijdelijke boedelopslag
  • Het verhuur- /verkoopklaar opleveren van panden
  • Administratieve- / postverhuisservice

ONTZORGEN

Wie zijn onze cliënten?

Wij werken regionaal in en rondom Laren voor particulieren, bedrijven, pandeigenaren en gerechtsdeurwaarders. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met een maatwerk dienstverlening die gericht is op ontzorgen. Wij kunnen zorgdragen voor boedelruiming alleen, maar bieden ook een full service waarbij we zorgdragen voor het volledig leeghalen van het pand.

Na het leegruimen zorgen onze schoonmaak- en servicemedewerkers voor een bezemschone oplevering. Boor- en spijkergaten worden keurig aangesmeerd en ook lichte schilder- en/of reparatiewerken kunnen we voor u uitvoeren. Wanneer wij vertrekken is de woning klaar voor nieuwe verhuur of verkoop.

Woningontruiming.nl
Bel: 06-42010534

COMPLEET

Verhuishulp Laren

Bent u senior of zorgbehoevend en gaat de woningontruiming samen met een verhuizing? Wij helpen u graag met het op de plaats zetten van de meubels in de nieuwe woning. Meubels en huisraad die niet meeverhuizen kunnen we tijdelijk opslaan. Met onze administratieve dienstverlening verzorgen we het doorgeven van gas/water en elektra eindstanden en worden zakelijke contacten – bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen en ‘de krant’ – op de hoogte gebracht van de verhuizing.

PERSOONLIJK

Verhuizen naar een verzorgingstehuis

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van boedelruiming, woningontruiming en het verhuizen van mensen die de vertrouwde omgeving verwisselen voor een nieuw thuis in een rust- of verzorgingstehuis. Met een achtergrond in de zorg zit ‘zorgen’ in ons bloed. Dit heeft onder andere geleid tot onze expertise op het gebied van seniorenverhuizingen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het begeleiden en ontzorgen van dementerenden en hun familie bij verhuizing naar een zorginstelling. Op respectvolle wijze en met tijd voor vragen en emoties ondersteunen wij het mentale, het fysieke en indien gewenst het administratieve verhuisproces.

Woningontruiming.nl
Bel: 06-42010534

Woningontruiming Het Gooi en omgeving

Vraag vrijblijvend offerte aan

CONTACT

Wilt u meer weten over hoe uw woningontruiming in Laren aanpakken?

Heeft u behoefte aan referenties of wilt u een vrijblijvend offerte aanvragen? Wij zijn u graag van dienst.

U kunt ook direct contact met ons opnemen via het online contactformulier of telefonisch via  06-42010534.

Bereikbaarheid

 

Wij zijn dagelijks bereikbaar van
08.00 tot 22.00 uur.

Woningontruiming Het Gooi

Binnendelta 15H, 1261 WZ

Blaricum

06-42010534

info@woningontruiming-hetgooi.nl

KvK: 66094836

Btw: NL170381171B01

Contactformulier