06-42010534

WONINGONTRUIMING NAARDEN 

Uw inboedel laten opruimen of een woning schoon en verkoopklaar opleveren? Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen en verhuizen van senioren

ERVAREN

Woningontruiming Naarden

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij woningontruiming in Naarden?

Dan staat Woningontruiming Het Gooi voor u klaar. Wij bieden een zeer uitgebreide dienstverlening waaruit u volgens een maatwerkconcept uw dienstenpakket kunt samenstellen. Van uitsluitend het ophalen van de inboedel tot een full service woningontruiming inclusief tijdelijke boedelopslag of het verzorgen van een postverhuisservice. Wij zijn er om u te ondersteunen bij woningontruiming in Naarden.

De volgende diensten kunnen wij voor u verzorgen:

 

  • Begeleiden en uitvoeren van verhuizingen naar zorginstellingen
  • Gedeeltelijke of totale woningontruiming
  • Spoedontruimingen
  • Gerechtelijke ontruimingen
  • Bedrijfsontruimingen
  • Tijdelijke boedelopslag
  • Het verhuur- /verkoopklaar opleveren van panden
  • Administratieve- / postverhuisservice
  • Aanhangwagen verhuur

ERVAREN

Voor wie werken wij?

Elke woningontruiming heeft zijn eigen dynamiek. Door onze ervaring te combineren met een maatwerk dienstverlening zijn wij in staat elke woningontruiming volledig naar wens uit te voeren. Wij verzorgen woningontruimingen in Naarden en omgeving voor particulieren, bedrijven, verhuurders, gemeenten en gerechtsdeurwaarders. Een belangrijke plaats binnen ons bedrijf is weggelegd voor het begeleiden en uitvoeren van seniorenverhuizingen. Wanneer mensen, al dan niet noodgedwongen, verhuizen naar een kleinere woning of zorginstelling is dat voor de betrokken zwaar en emotioneel. Er moet afscheid genomen worden van de vertrouwde omgeving en een deel van de spullen. Wij begeleiden en verzorgen seniorenverhuizingen en de woningontruiming op een hulpvaardige en respectvolle manier met als doel het ontzorgen van de betrokkenen.

Woningontruiming.nl
Bel: 06-42010534

COMPLEET

Wat betekent onze woningontruiming in de praktijk?

Heeft u een bedrijf nodig voor een woningontruiming in Naarden dan start het traject met een persoonlijke kennismaking en inventarisatie van de woning en boedel.

Gaat het om een spoedontruiming, gedwongen ontruiming of bedrijfsontruiming dan zetten wij onze ervaring op een efficiënte manier in om het pand zo snel mogelijk te ontruimen.

Onze werkwijze is altijd discreet en wordt met zo min mogelijk overlast voor de omgeving uitgevoerd. Boedel, oude vloerbedekking, afval, kortom alles wat uit de woning, het balkon of de tuin ontruimt dient te worden, wordt direct in onze auto’s geplaats.

Ons klus- en schoonmaakteam stopt boorgaten en voert kleine reparaties uit zodat het pand bezemschoon en verkoop- of verhuurklaar wordt opgeleverd.

PERSOONLIJK

Seniorenverhuizingen

Bij seniorenverhuizingen of een woningontruiming Naarden bij een verhuizing naar een verzorgingstehuis bieden wij een service die gericht is op begeleiding en uitvoering. We nemen daarbij meer dan alleen het zware werk uit handen.

We hebben een luisterend oor, en kunnen u helpen bij het selecteren van de spullen. Huisraad pakken we zorgvuldig in, we verzorgen het transport en kunnen de nieuwe inrichting verzorgen. Ook kunnen we de administratieve postverhuisservice overnemen zodat contacten tijdig op de hoogte woorden gebracht en verzekeringen, maar ook lopende abonnementen kunnen worden aangepast.

Wij werken betrouwbaar en met veel respect voor de betrokkenen en hun bezittingen. Als cliënt houdt u te allen tijde de regie. 

Wij zijn ervaren in de begeleiding van verhuizingen van dementerende ouderen. Voor hen kan verandering erg beangstigend zijn. Wij kunnen u adviseren over een zo prettig mogelijke aanpak. Ook kunnen wij de nieuwe woonruimte zo inrichten dat deze sterk lijkt op de oude leefomgeving.

Zoekt u een bedrijf voor woningontruiming Naarden en zijn er speciale behoeften of wensen? Praat daar dan eens over met onze experts. Wij helpen graag.

Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van de informatie op onze site nog vragen of wilt u graag met ons in gesprek komen over de mogelijkheden? Dan kunt u vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen. Ook kunt u direct contact met ons opnemen via het online contactformulier of telefonisch via 06-42010534.

Woningontruiming.nl
Bel: 06-42010534

Woningontruiming Het Gooi en omgeving

Vraag vrijblijvend offerte aan

CONTACT

Uw partner voor woningontruiming in Naarden
Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw woning ontruimt in Naarden of omgeving?

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden of vraag vrijblijvend offerte aan.

Ook kunt u direct contact met ons opnemen via het online contactformulier of telefonisch via 06-42010534.

Wij zijn u graag van dienst.

Bereikbaarheid

 

Wij zijn dagelijks bereikbaar van
08.00 tot 22.00 uur.

Woningontruiming Het Gooi

Binnendelta 15H, 1261 WZ

Blaricum

06-42010534

info@woningontruiming-hetgooi.nl

KvK: 66094836

Btw: NL170381171B01

Contactformulier