06-42010534

WONINGONTRUIMING WEESP 

Uw inboedel laten opruimen of een woning schoon en verkoopklaar opleveren? Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen en verhuizen van senioren

ERVAREN

Woningontruiming Weesp

Een overlijden, een verhuizing naar een verpleeghuis, emigratie, of gedwongen huisuitzetting. Onze dienstverlening wordt bij woningontruiming Weesp om uiteenlopende redenen ingezet.

Net zo divers is de dienstverlening van ons ontruimingsbedrijf. Deze wordt volledig maatwerk afgestemd. Bij woningontruiming Weesp bieden wij o.a. de volgende diensten:

 

  • Begeleiden en uitvoeren van verhuizingen naar zorginstellingen
  • Gedeeltelijke of totale woningontruiming
  • Spoedontruimingen
  • Gerechtelijke ontruimingen
  • Bedrijfsontruimingen
  • Tijdelijke boedelopslag
  • Het verhuur- /verkoopklaar opleveren van panden
  • Administratieve- / postverhuisservice
  • Aanhangwagen verhuur

ERVAREN

Op Woningontruiming Weesp Een ervaren organisatie

Woningontruiming het Gooi is een ontruimingsbedrijf met veel ervaring in het ontruimen van woningen en het verhuizen van inboedel in en rondom Weesp. Wij werken voor zowel particulieren als gemeenten, pandeigenaren en gerechtsdeurwaarders. Om goed in te kunnen spelen op de behoeften van onze cliënten bieden wij full service oplossingen op het gebied van boedelruiming, woningontruiming en seniorenverhuizingen.

Woningontruiming.nl
Bel: 06-42010534

RESPECT

Seniorenverhuizingen

Iedereen die ooit verhuisd is weet dat dit een stressvolle gebeurtenis is. Dit speelt in het bijzonder wanneer de tijd gekomen is dat u als senior kleiner wilt gaan wonen of gaat verhuizen naar een verzorgingshuis.

Want wat gaat er gebeuren met de meubels? Wie haalt de zolder leeg, de vloerbedekking van de trap en het laminaat uit de woonkamer? En dit is nog maar een deel van de vragen en zorgen die mensen hebben wanneer ze verhuizen naar een aanleunwoning, rust- of verpleeghuis. Dit speelt in het bijzonder wanneer u als familie voor het moment staat een dementerende oudere afscheid te laten nemen van de vertrouwde omgeving. Voor hen is verhuizen naar een zorgomgeving erg verwarrend en soms zelfs beangstigend.

Vanuit onze achtergrond in de zorg weten we op een professionele, respectvolle en zorgzame manier in te spelen op de specifieke verhuisbehoeften van senioren en dementerende ouderen.

Woningontruiming Weesp en speciale behoeften? Praat daar gerust eens met ons over. Onze dienstverlening is afgestemd om betrouwbare, afgestemde oplossingen te bieden.

PERSOONLIJK

Volledige woningontruiming Weesp

Met het inschakelen van een professioneel ontruimingsbedrijf haalt u fysieke man- en vrouwkracht in huis voor het zware werk. Maar ook het advies van mensen die weten wat uw boedel nog waard is en deze voor u te gelde kan maken.

Bent u belast met het schoon opleveren van een woning na het overlijden van een familielid of dierbare, dan kan het om emotionele redenen of reden van afstand lastig zijn om zelf snel tot woningontruiming over te gaan. Wanneer dit leidt tot extra huurperioden of tijd die verstrijkt voordat het pand verkocht kan worden, kan het zeer zinvol zijn voor een snelle boedelruiming een professioneel ontruimingsbedrijf in te schakelen.

Bij woningontruiming Weesp, ongeacht of het daarbij gaat om een verhuizing of schone oplevering, nemen wij snel en zeker zorgen en werk uit handen.

Uw partner; Woningontruiming Weesp

Speciale aandacht is er voor het begeleiding van verhuizingen van dementerende ouderen. Voor hen kan verandering erg beangstigend zijn.

Zoekt u een bedrijf voor woningontruiming Hilversum en zijn er speciale behoeften of wensen? Praat er dan eens met ons over. Wij zijn zeer ervaren en kennen binnen ons vakgebied de behoeftes en mogelijke oplossingen wanneer de tijd gekomen is dat iemand moet verhuizen naar een verzorgings- of verpleeghuis.

Woningontruiming.nl
Bel: 06-42010534

Woningontruiming Het Gooi en omgeving

Vraag vrijblijvend offerte aan

CONTACT

Woningontruiming Weesp
Zoekt u een bedrijf dat woningen ontruimt in Weesp of omgeving?

Wij helpen graag. Vraag ons om meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte.

Ook kunt u direct contact met ons opnemen via het online contactformulier of telefonisch via 06-42010534.

Wij komen langs voor een kennismakingsgesprek en een bezichtiging zodat we een passend voorstel kunnen doen.

Bereikbaarheid

 

Wij zijn dagelijks bereikbaar van
08.00 tot 22.00 uur.

Woningontruiming Het Gooi

Binnendelta 15H, 1261 WZ

Blaricum

06-42010534

info@woningontruiming-hetgooi.nl

KvK: 66094836

Btw: NL170381171B01

Contactformulier